Categorieën
persoonlijk

Baantje

Nou zeg, dat begint goed. Vandaag een gesprek gehad voor een baan en jawel, raak. Nog een weekje echt van mijn vrije tijd genieten en daarna aan de slag. Wat is het eigenlijk een opluchting als je meer zekerheid hebt over de duur van je baan. Tot nu toe heb ik steeds van die lullige uitzendbaantjes gehad (“.. het is zo leuk, we halen je om 5 uur in de ochtend op met een busje…”) voor een paar dagen, maar nu dan eindelijk iets voor een wat langere termijn. Het voelt nu al goed.
Daarvoor nog een vrije week en dat zal een week zijn waarin ik ook echt vrij ben. Nu hoef ik niet meer steeds rond te lopen met het idee in mijn hoofd te moeten solliciteren. Ik moet zeker niet klagen hoor. Zoveel heb ik nu ook nog niet gesolliciteerd, maar toch voelt het niet echt lekker om werkeloos te zijn. Nu eindelijk wel. Nog een week. Even naar de koelkast: biertje. Ah.